Avklarat och helt okej

Så var det avklarat med undersökningen, och det gick faktiskt över förväntan.  Jag var sjukt nervös innan, läkaren blev försenad och och hade med sig en extra läkare som skulle lära sig jobbet. Men det gick bra. Det var lite obehagligt först och stramade lite,  men sen kändes det inte ens.
Det är självklart olika för alla hur det är, men jag är glad att jag fick en bra upplevelse av det.
När spänningen släppte blev jag väldigt yr i skallen, likadant som när jag tatuerade mig och insåg att det inte heller gjorde så ont som jag förväntat mig.
Passagerna i äggledarna såg riktigt bra ut, så nu ska min sambo lämna ett sista prov innan vi får träffa läkaren på nytt och se hur vi får gå vidare. Min sambo var så gullig idag när han var med, så otroligt go och omtänksam. Sen var det bara och åka hemåt. Och ta en fika på vårt ”efter läkarbesöken” ställe. En bra tradition. Har mest vilat idag, legat på soffan och filosoferat. Har ingen lust och göra nåt mer åt nåt överhuvudtaget idag,  fast jag har hundra saker jag borde göra. Men, men. Soffan är liksom extra inbjudande idag på nåt vis.

Annonser

4 thoughts on “Avklarat och helt okej

    • Hihi, ja nog klarar de sig ganska lindrigt undan i det hela. Känns jättebra att jag är klar med den grejen nu. Har inte känt mig så pirrig i det här på ett tag, eftersom det varit så lång väntan på att få göra undersökningen. Men nu, känner jag mig faktiskt liite pirrig. Ungefär som att man iaf ser målsnöret på sikt. Och målsnöret i detta fallet är att få besked om hur vi får gå vidare med IVF eller annat. Har kommit på att det gäller att fira alla små segrar, så man kommer ihåg dem de dagar som inte känns så bra. 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s