Från 112,5 till 225

Har varit på kliniken idag och tagit blodprov och gjort UL. Jag vet ju att min kropp är svårflirtad såhär första veckan med sprutorna. Men denna gången tog den nog priset.

Dosen ska höjas från 112,5 till 225 från idag och på måndag ska vi in på nytt blodprov och UL igen! Min kropp verkar vara väldigt svår att hitta rätt med.

Känner mig lite matt och ledsen, har fått världens biverkningar rent psykiskt av medicinerna denna gången, de lever verkligen rövare med mig och gör mig så känslig och liten, ”typ ingen tycker om mig”, fast jag logiskt nånstans kan stilla det lite med att det faktiskt inte är så. Så har jag inte reagerat vid tidigare försök. Men alla försök är ju olika. Nånstans känner jag mig nästan lite avtrubbad OCH det finns faktiskt ett litet lugnt hopp kvar längst in, ”det ska bli bra, på nåt vis”. Hur som helst måste jag försöka ta mig igenom dagarna fram tills måndag, och förhoppningsvis har det börjat växa på sig tills dess.

Men en dubbel höjning av dosen, det tror jag aldrig att jag ens läst om nånstans. Trots att man vid det här laget är en googlemästare av rang när det gäller IVF.

Jaja, vad ska man säga? Finns inget annat att göra än att hålla ut och hoppas av hela hjärtat att det ser bra ut på måndag. Måtte någon liten ängel stå vid vår sida då. ❤

 

 

Annonser

16 thoughts on “Från 112,5 till 225

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s