Om mig

34 årig tjej, mitt i livet med fina människor och ting runtomkring mig men längtar så mycket efter en liten bebis att det gör ont inom mig. Jag har alltid tänkt mig att inte ”skaffa” barn en dag innan jag blev 35. Men det var innan jag insåg att min biologiska klocka tickade igång på allvar och när jag mötte mannen med stort D i mitt liv. Samtidigt har jag alltid haft i bakhuvudet att det inte kommer bli lätt att ”få” barn, varför jag tänkt så det vet jag inte. Men nu är jag/vi där. Spiralen åkte ut i maj 2013. Och sedan dess har det varit en sju helsikes resa.

Man kastas mellan hopp och förtvivlan och ibland känns det nattsvart. Och andra dagar spirar hoppet. Jag brukar tänka att om det åtminstone fanns något som kunde lugna mig, typ att jag kunde veta att jag kommer att få bli mamma eller inte, så inbillar jag mig att jag kommer att känna mig lugnare. Men så funkar ju inte livet. Och innerst inne vill jag inte att livet ska funka så heller. Det är som det är och det blir som det blir. Men den här ovissheten, den är så förgörande emellanåt. Att inte veta.

Så det är min/vår resa det. Jag kommer nog skriva om både det ena och det andra, men mest med fokus på min längtan, min längtan efter lilla L.

Annonser

2 thoughts on “Om mig

  1. Det är så konstigt. Jag har också alltid känt att jag ska ha svårt att skaffa barn när jag väl börjar försöka. Tyvärr hade jag också rätt! Stort lycka till, till er. Hoppas att ni lyckas blir gravida i ett av de första försöken!

    • Visst är det en konstig känsla? Hur kan man liksom ”veta” det redan innan? Kände mig ganska så ensam om den innan jag började blogga, men nu vet jag ju att vi är fler. Tack så mycket för lycka tillet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s